Воркшоп з виготовлення тематичної листівки «Соняхи миру»

У обласному Центрі дитячої та юнацької творчості відбувся воркшоп з виготовлення тематичної листівки «Соняхи миру» до Дня захисту дітей.

Участь у творчій майстерні взяли понад 100 здобувачів закладів загальної середньої і позашкільної освіти.

Захід відбувся у форматі онлайн та офлайн. Офлайн працювали діти з мамами та керівниками обласного Центру дитячої та юнацької творчості. Підключення онлайн відбулося на платформі Googlе Meet за відповідним посиланням.

100 – це була максимальна кількість можливих онлайн-підключень, а дітей, які одночасно малювали символ миру соняшник та створювали вітальну листівку було більше 300.

Воркшоп складався з двох частин: створення соняшника було реалізовано за допомогою образотворчого та декоративно-прикладного  мистецтва. Керівник гуртка основи дизайну Ольга Воробйова провела урок живопису, на якому діти намалювали соняшник, що символізує мир. Під час другої частини учасники створили вітальні листівки, використавши малюнок із соняхами. Керувала творчим процесом Тетяна Паламарчук.

Адміністрація обласного Центру ДЮТ висловлює подяку усім учасникам за активність і креативність, адже кожна листівка неповторна й оригінальна. Також дякуємо за співпрацю керівникам гуртків, творчим педагогам Ользі Воробйовій та Тетяні Паламарчук.